Azonnali foglalás: +3630/545-5752
9600. Sárvár, Fekete Híd utca 93. Térképen
 

Merre induljon?

Megközelítés

 

 

Tömegközlekedéssel

Gépjárművel

 • Balaton és Győr-Pápa-Celldömölk (84-es út) felől

  Sárvárra beérve végig a főutcán kell haladni (Rákóczi F. u.), majd az első közlekedési lámpáknál jobbra kell fordulni (Fekete híd utca). Tovább kell haladni egyenesen az úton körülbelül 50 métert  és az út bal oldalán található a 93-as szám alatt az apartmanház.

 • Szombathely (88-as főút) felől

  Sárvárra beérve végig kell haladni a főúton (Batthyány u.), a körforgalomtól egyenesen a főtéren álló templomig, majd a Sopron irányába balra kell lekanyarodni (Ady Endre u.). Onnan kb. 200 métert haladva elérnek a közlekedési lámpákig, ahol jobbra kell fordulni (Fekete híd utca). Egyenesen tovább haladva, az út bal oldalán lesz az apartmanház.

 • Sopron (84-es főút) felől

  Sárvárra beérve az első jelző lámpánál balra kell fordulni (Fekete híd utca) és nagyjából 50 m múlva, az utca bal oldalán található a panzió, a 93-as szám alatt.

Vonattal

 • A Szombathely-Budapest fővonal egyik fontos megállóhelye. A Dunántúl több jelentős városa közvetlenül elérhető innen vonattal. A vasútállomás a panziótól 10-15 perc alatt gyalog elérhető a Hunyadi, Gárdonyi és Fekete híd utcán át.

Autóbusszal

 • Az autóbusz járatok Sárvárra a Batthyány út és a Laktanya utca közötti autóbusz-állomáson futnak be, s innen indulnak tovább. Távolsági és környékbeli településekre induló járatoknak megálló, illetve kiindulópontja a buszállomás. A távolsági járatokkal minden jelentős település elérhető pár óra alatt Sárvárról.

 

Azonnali Foglalás

Küldjön üzenetet igényinek megfelelően. Érkezzen egymaga, barátaival vagy családjával. Kollégánk hamarosan visszahívja Önt!