Azonnali foglalás: +3630/545-5752
9600. Sárvár, Fekete Híd utca 93. Térképen
 

Ismerjen minket, ismerje meg Szolgáltatásaink

Szolgáltatások

Felszerelt konyha, grillezőhely, játszótér, gyermekjátszó, önálló vendégház, saját kert, saját parkoló, TV a szobában, Wi-Fi internet hozzáférés, zuhanyozós szobák, családbarát, bababarát, SZÉP kártya elfogadás.

Ízlésesen parkosított mediterrán kertünkben kerti bútor, napozóágyak, és gyermekek részére kialakított játszósarok biztosítja a pihenést, kikapcsolódást.

 

programok

Sárvár, Nyugat-Magyarország egyik legszebb kisvárosa, a 84-es főút mellett, idilli környezetben, a Rába partján, a Kemeneshát dombjai között fekszik. A város kultúrtörténeti és építészeti emlékekben gazdag.

Legfőbb nevezetességei a városközpontban lévő Nádasdy-vár, a katolikus és evangélikus templom és a botanikus kert. A város vonzerejét színvonalas kulturális programok növelik, mint például a nemzetközi folklórfesztivál, a fúvóstalálkozó, a Históriás napok, a Simon-Júdás vásár, a szüreti mulatság és számos koncert.

legmagasabb színvonal

Az Európai Királyi Fürdők Szövetsége (Royal Spas of Europe) 2004 novemberétől Sárvárt tagjai közé választotta. A megtisztelő címet Európában eddig mindössze 10 fürdőváros nyerte el, nyolc különböző európai országból.

A szövetség tagjai közé kizárólag olyan fürdővárosokat vesz fel, melyek királyi kötődése igazolható, valamint kiemelkedően magas színvonalú fürdőt üzemeltet.

Azonnali Foglalás

Küldjön üzenetet igényinek megfelelően. Érkezzen egymaga, barátaival vagy családjával. Kollégánk hamarosan visszahívja Önt!